Historia

Sadan vuoden kokemuksella

Helmikuussa 1917 maailmalla kuohui, ja Suomessa ajatus itsenäisyydestä alkoi voimistua. Silloin myös kokoontui 60 suutaria Helsingissä pohtimaan mahdollisuutta perustaa jalkinealaa palveleva maahantuonti- ja tukkuliike. Heidän tavoitteenaan oli helpottaa ajalle tyypillistä materiaalipulaa, ja näin turvata ikivanhan käsityöläisammatin, suutarielinkeinon säilyminen. Kokoontuminen johti Jalkineliikkeenharjoittajain osuusliikkeen, nykyisen Nahkakunnan, perustamiseen. Saman vuoden joulukuussa Suomi itsenäistyi.

Tänään Nahkakunta on Suomen johtava kenkätarvike- ja suutarialan tukkuliike. Asiakkaanamme saat meiltä laajimman tuotevalikoiman parhaassa hinta-/ laatusuhteessa. Suutari- ja ortopediaasiakkaille tarjoamme kaiken mitä kengän valmistamiseen ja korjaamiseen tarvitaan, valikoimissamme on alan markkinajohtajien tuotemerkit.

Näiden lisäksi saat meiltä myös vyöt, lompakot, avainkotelot ja sateenvarjot. Tytäryhtiömme Hansa Leather Oü valmistaa Virossa asustevöitä, lemmikkieläintarvikkeita ja muita nahkatuotteita. Toimimme myös sopimusvalmistajana useille nahkatuotteita markkinoiville tukku- ja vähittäiskauppaasiakkaille. Tarvittaessa räätälöimme tuotteet, jotta sinä voit tarjota omalle asiakkaallesi parhaat mahdolliset ratkaisut.

Palvelukonseptimme mukaisesti olemme asiakkaidemme paras ja luotettavin yhteistyökumppani. Markkinajohtajana tarjoamme uusimmat ja innovatiivisimmat tuotteet, joustavilla toimitustavoilla ja nopeilla toimituksilla. Tilausprosessi on ketterä, Ovt / edi yhteydet mahdollistavat automaattisten tilausjärjestelmien hyödyntämisen. Pienyrittäjiä palvelee koko maan kattava edustajaverkostomme sekä sähköinen kauppapaikkamme NK-KAUPPA.